News Flash:

Coaja de lamaie are efecte miraculoase asupra sanatatii

21 Februarie 2016
6783 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja lamaie2
In timp ce sucul de lamaie este folosit ca remediu in combaterea multor probleme de sanatatecoaja acestui fruct nu este atat de populara, insa arebeneficii nebanuite asupra sanatatii.

Afla de ce este bine sa folosesti coaja de lamaie la prepararea mancarurilor. 

Protejeaza impotriva cancerului de colon

Coaja de lamaie contine un tip de flavonoide care inhiba cresterea si dezvoltarea celulelor canceroase de la nivelul colonului. De asemenea, din coaja acestui fruct nu lipsesc nici hesperidina si diosmina, doua substante care previn aparitia acestei afectiuni.
Previne cancerul de prostata

Studiile arata ca un remediu pe baza de coaja de lamaie combate in mod eficient tumorile de prostata - reduce in volum tumorile si induce moartea acestora, protejand astfel organismul de posibilele complicatii ce pot aparea. 

Te ajuta sa-ti mentii greutatea sub control

Coaja de lamaie te ajuta sa-ti mentii greutatea sub control, intrucat contine polifenoli, care suprima depozitarea caloriilor sub forma de grasimi si previne hiperlipidemia (acumularea de grasimi la nivelul ficatului).
Imbunatateste rezistenta la insulina

Cand celulele corpului nu ma raspund la actiunile hormonului insulinic, nivelul zaharului din sange creste peste limitele normale, ceea ce inseamna ca exista un risc mare de aparitie a diabetului. Insa consumul constant al cojii de lamaie impiedica acumularea de grasimi in jurul abdomenului, tinand sub control nivelul glicemiei din corp.

Reduce riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare

Coaja de lamaie este si o sursa importanta de vitamina C, ceea ce inseamna ca are excelente proprietati antioxidante. Astfel, efectele nocive ale radicalilor liberi sunt reduse la minimum, la fel ca si riscul de a suferi de boli grave, precum afectiunile cardiovasculare.

sanatate coaja beneficii nebanuite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004694 (s)