News Flash:

Clipe de groaza pentru un taximetrist din Timisoara. A mers la o comanda, iar ce a urmat este SOCANT!

18 Mai 2015
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Un taximetrist din Timisoara a trait clipe de groaza, in noaptea de sambata spre duminica. Omul a fost trimis la o comanda, insa clientul l-a luat la bataie si i-a furat masina. Ulterior, talharul a facut accident.
Taximetristul a fost trimis de dispecerat la o comanda, insa in momentul in care a ajuns acolo a fost luat la bataie de client. Mai mult, acesta i-a furat masina si a plecat cu ea la plimbare, au povestit colegii victimei. Ceea ce nu stia hotul este ca tableta taximetristului a ramas in autoturism, cu aplicatia de comanda pornita.
Astfel, colegii din dispecerat ai barbatului au putut sa le dea in permanenta politistilor locatia autovehicului. Hotul a fost urmarit de oamenii legii pana la Sag, iar apoi a ajuns la Parta, unde s-a rasturnat cu masina intr-un sant. Barbatul a fost retinut, iar in acest moment da declaratii in fata procurorilor.
Politistii au stabilit ca talharul este un tanar de 18 ani care l-ar fi amenintat pe taximetrist cu un cutit, scrie tion.ro.
„Cercetarile au fost preluate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale care au stabilit ca tanarul l-ar fi amenintat cu un cutit pe soferul de taxi, ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus pe drumurile publice,  iar pe raza comuneiPeciu Nou ar fi pierdut controlul volanului, intrand intr-un sant. Totodata,  la  cateva  sute  de  metri  departare  de  autoturism,  politistii  au  gasit portmoneul soferului si cutitul despre care exista suspiciuni ca ar fi fost folosit de tanar”, au transmis reprezentantii IPJ Timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005235 (s)