News Flash:

CJ Hunedoara solicita repararea drumurilor judetene distruse de lucrarile la autostrada Lugoj-Deva

19 Aprilie 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
101 drum in lucru dn 7 reparatii drumuri asfaltare 650x400

Consiliul Judetean Hunedoara a solicitat constructorilor autostrazii Lugoj-Deva sa repare drumurile judetene de care s-au folosit in timpul lucrarilor si sa le aduca "cel putin" la stadiul in care au fost inainte de a fi utilizate pentru derularea operatiunilor tehnologice, a declarat, miercuri, presedintele institutiei, Mircea Bobora. 

Acesta a precizat ca solicitarea a fost adresata si ministrului Transporturilor, Lucian Sova, dar si directorului general al Companiei Nationale de Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Stefan Ionita, prezenti marti intr-o vizita inopinata pe doua loturi ale autostrazii Lugoj-Deva. 

"Judetul Hunedoara are o suma de drumuri judetene pe care le-am oferit, in parteneriat, in sprijinul companiilor care lucreaza la autostrada in asa fel incat sa fie eficienti, si ei si noi. Am solicitat ca drumurile judetene care au fost folosite de companiile care au construit autostrada sa fie refacute cel putin la nivelul la care au fost predate", a declarat presedintele CJ Hunedoara. 

In opinia acestuia, aglomeratia masinilor prezenta pe DN 68A Ilia-Lugoj demonstreaza necesitatea construirii autostrazii Lugoj-Deva. In plus, sustine presedintele CJ Hunedoara, este nevoie ca repararea carosabilului de pe DN 68A, afectat de traficul intens, sa se desfasoare in paralel cu lucrarile la autostrada.

"Drumul national 68A trebuie refacut si trebuie lucrat cel putin in paralel, pentru ca prin aglomerare s-a deteriorat extrem de tare si nu vrem sa ramanem in spinare cu un asemenea drum, pentru ca el este al comunitatii si comunitatea are nevoie de el ca si de autostrazi", a apreciat presedintele CJ Hunedoara. 

Prefectul judetului Hunedoara, Fabius Kiszely, si presedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, s-au aflat marti alaturi de ministrul Transporturilor, Lucian Sova, in timpul vizitei inopinate pe care acesta a efectuat-o pe santierul autostrazii Lugoj-Deva. 

Conform prefectului judetului Hunedoara, constructorul lotului 4 Soimus-Ilia (21 km) a anuntat ca acest tronson ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii august. AGERPRES


autostrazii lugoj-deva mircea bobora
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007402 (s)