News Flash:

Circulatia trenurilor este blocata in Ploiesti dupa ce o pasarela de patru tone a cazut peste calea ferata. Lista trenurilor de calatori oprite temporar

21 Februarie 2018
898 Vizualizari | 0 Comentarii
pasarela

Circulatia trenurilor este blocata, miercuri dimineata, in Ploiesti, dupa ce o pasarela de patru tone a cazut peste calea ferata si a rupt firele de contact. Nicio persoana nu a fost ranita, transmite corespondentul Mediafax.
Seful Politiei Transporturi Feroviare Prahova, Madalin Stroe, a declarat, corespondentului Mediafax, ca miercuri dimineata o pasarela care sustinea conductele ce apartin operatorului de termoficare din Ploiesti a cazut peste calea ferata la intrare in gara Ploiesti Vest.


”Este o pasarela veche. S-a rupt probabil din cauza coroziunii. Sustinea conductele si a cazut peste calea ferata, a rupt firele de contact”, a declarat Stroe.
Acesta a afirmat ca trenurile nu pot circula.
La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca pompierii intervin pentru asigurarea zonei, pe calea ferata, in Gara de Vest, unde pasarela metalica a cazut peste cele doua linii de cale ferata.

”Pasarela are 4 tone si o lungime de 15/ 3 m. Pasarela sustinea conductele de termoficare”, a precizat Vasiloae.
Sase trenuri de calatori sunt oprite in statii. Potrivit CFR SA, traficul feroviar prin statia Ploiesti Vest este oprit din cauza prabusirii pe calea ferata a unei pasarele metalice prin care trecea o conducta de apa a orasului.

”Mentionam faptul ca in urma prabusirii pasarelei peste cele 5 linii din statia CF Ploiesti Vest au fost rupte si firele de contact, care asigurau alimentarea cu energie electrica a locomotivelor”, arata sursa citata.

Sase trenuri de calatori sunt oprite temporar: 16032 (Brasov-Bucuresti) - stationeaza in Ploiesti Vest, 15124 (Slanic – Ploiesti Vest) - stationeaza in Ploiesti Vest, 1644 - (Baia Mare-Bucuresti Nord) stationeaza in Buda, 15531 (Bucuresti - Brasov)- stationeaza la intrare in Ploiesti Vest, 1631 (Brasov-Bucuresti) - stationeaza la intrare in Ploiesti Vest si 3001 (Bucuresti - Brasov) - stationeaza in Brazi.

”Reprezentantii CFR SA si cei ai operatorilor de transport feroviar de calatori analizeaza in acest moment solutiile optime de continuare a traficului feroviar pe raza statiei Ploiesti Vest”, mai arata sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005496 (s)