News Flash:

Circulaţia rutiera pe Valea Oltului - pe o singura banda pana la sfarsitul lunii iunie

16 Martie 2016
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
valea olt
Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Timp de mai bine de trei luni, in judetul Valcea, pe Valea Oltului, se vor desfasura lucrari de consolidare a viaductului Carligu Mic, astfel ca circulatia rutiera pe DN7 se va desfasura restrictionat, pe o banda, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 - 200+815 metri, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale (SDN) Valcea.
Pentru a trece de zona in care se efectueaza lucrari, soferii vor fi nevoiti sa astepte la semafor.
"Lucrarile consta in modernizarea unui viaduct - decopertarea asfaltului, turnarea grinzilor si a placii de suprabetonare. Lucrarile au fost incepute inca de anul trecut, s-au sistat in luna decembrie, iar acum au fost reluate. Se lucreaza pe o singura banda, iar traficul este restrictionat cu semafoare si piloni de delimitare”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX directorul SDN Valcea, Lacramioara State.
Potrivit acesteia, era nevoie de o interventie de asemenea anvergura la viaduct deoarece se degradase ingrijorator de mult, iar zona putea sa puna in pericol participantii la trafic. Pentru a respecta termenul, muncitorii vor lucra in trei schimburi.
"Lucrarile se vor desfasura pana pe 30 iunie pentru ca, in iulie si august, avem turisti in zona si nu vrem sa restrictionam traficul. De multi ani avem prins in planul de reparatii acest viaduct. Cel putin partea carosabila era foarte degradata”, a afirmat Lacramioara State.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010597 (s)