News Flash:

Circul continua! ALDE nu este de acord cu taxa de solidaritate impusa de PSD. Tensiuni in coalitie

22 Octombrie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu si dragnea
Sunt neintelegeri in coalitia de guvernare PSD-ALDE, iar cei din urma cer socoteala social-democratilor in privinta taxei de solidaritate. Ministrul de FinanteIonut Misa, va merge luni in Parlament pentru a da explicatii, dupa ce a starnit haos, avand in vedere ca nici colegii din Guvern nu au inteles multe lucruri despre taxa de solidaritate. ”Zilele urmatoare va fi sedinta in coalitie”, a spus purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, duminica, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

Vosganian, fost ministru de Finante, sustine ca el a inteles ce a spus ministrul de Finante despre aceasta taxa, dar il deranjeaza notiunea folosita.
”Eu am inteles ce a vrut sa spuna Ionut Misa, dar trebuie sa explicam opiniei publice. (...) E gresit sa se spuna „taxa de solidaritate„ pentru ca nu se ia de la unii si se da la altii, ci este o contributie platita de angajator, pentru a pune angajatii intr-o forma de protectie, in cazul falimentelor”, sustine Vosganian. In ce priveste procentul de 2%, purtatorul de cuvant al ALDE a precizat ca cifra ”se mai poate discuta”. In rest, ”ALDE nu doreste ruperea coalitiei”, a adaugat fostul ministru Varujan Vosganian.

psd alde ministrul finante ionut misa parlament guvern vosganian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010782 (s)