News Flash:

Ciolos: Pot garanta ca exista finantare pentru spitalele regionale

4 Martie 2016
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos
Premierul Dacian Ciolos declara ca singurele garantii pe care le poate da in legatura cu spitalele regionale este ca exista finantare si ca Guvernul a inceput sa revada studiul de fezabilitate facut in trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dacian Ciolos a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca poate da o garantie legata de construirea spitalului regional de urgenta Cluj, respectiv ca va exista finantarea si toata disponibilitatea din partea Guvernului ca lucrarea sa poata sa inceapa.
"Nu construieste primul-ministru, nu face studii de fezabilitate primul-ministru, nu pregateste proiectul tehnic. Lucruri care nu tin de mine sau de Guvern nu le pot garanta, dar pot garanta ca exista finantare, ca Guvernul actual a inceput sa revada studiul de fezabilitate care a fost facut in urma cu ceva vreme si studiul trebuie reactualizat pentru a putea lansa proiectul tehnic. Pentru revizuirea studiului de fezabilitate vom folosi Compania Nationala de Investitii, cu obiectivul de a finaliza acest studiu in toamna si sa lansam apoi licitatia pentru proiectul tehnic si pentru executie”, a spus premierul.
La randul sau, vicepremierul Vasile Dancu a declarat, in aceeasi conferinta de presa, ca Guvernul estimeaza ca in luna septembrie sa se dea drumul primului lot din proiectul spitalelor regionale de urgenta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004486 (s)