News Flash:

Ciolos il tine pe Dragnea in joc de glezne

28 August 2016
981 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos2
Premierul va anunta abia saptamana viitoare data alegerilor parlamentare. Cum legea spune ca aducerea la cunostinta a datei alegerilor se face cu cel putin 90 de zile inainte de ziua votarii, temerile lui Liviu Dragnea s-ar putea confirma, iar alegerile ar urma sa aiba loc pe 11 decembrie. Liderul PSD il acuza pe Dacian Ciolos ca face jocurile liberalilor.

Liviu Dragnea sustine ca data de 11 decembrie nu ar fi potrivita pentru alegerile parlamentare, pentru ca frigul si ninsoarea i-ar putea impiedica pe romani sa se deplaseze la sectiile de votare, ceea ce i-ar avantaja pe liberali, impresie pe care i-a comunicat-o intr-o discutie telefonica premierului. Dragnea si-ar dori ca scrutinul sa aiba loc cel mai tarziu pe 4 decembrie. 

“Eu i-am spus si premierului, nu i-am spus cu suparare sau cu nervi, dar parerea mea este ca aici face jocul PNL-ului, este un joc prost, dupa parerea mea, pentru ca PNL nu asa castiga sau pierde alegerile, in functie de data, dar este foarte greu sa nu te gandesti, in conditiile in care am vazut declaratii publice cu membrii guvernului tehnocrat care au inceput sa faca politica si sa spuna ca vor sa candideze sau ca vor candida pe listele PNL”, a declarat Dragnea la deschiderea Scolii politice de vara a femeilor social-democrate, de la Constanta.

liviu dragnea alegerile parlamentare scrutinul pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006779 (s)