News Flash:

Ciolos i-a cerut ministrului Bostan sa-si ceara scuze pentru declaratiile privind sistemul de invatamant

29 Iunie 2016
972 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Comunicatiilor sa-si ceara scuze si sa vina cu clarificari in urma afirmatiilor potrivit carora "profesorii isi bat joc de meseria lor" si parintii ar trebui "sa plateasca 100 de lei pe luna" pentru educatia copiilor ca sa simta ca nu e gratis.

La finalul sedintei Executivului, purtatorul de cuvant al Guvernului,Liviu Iolu, a fost intrebat de jurnalisti daca premierul Dacian Ciolosimpartaseste declaratia ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care a spus ca: "Unii profesori pur si simplu isi bat joc de meseria lor si spun ca au salarii mici. Domnule, mergi acasa, da-ti demisia! Dar nu sa iti bati joc de viitorul copilului. Justificarea ca am salariu mic e o imbecilitate. Am salariu mic, imi dau demisia, ma apuc de alta munca daca nu imi place meseria asta. Vorbele mele poate sunt brutale. Daca fiecare parinte ar plati 100 de lei pe luna, nu mult, ceva simbolic, dar sa simta ca nu e gratis".

Liviu Iolu a raspuns ca declaratiile ministrului sunt regretabile, nu angajeaza in niciun fel guvernul si ca premierul i-a cerut sa iasa public si sa isi ceara scuze. "Premierul Romaniei i-a cerut ministrului Bostan sa-si ceara scuze si sa vina cu clarificari pe aceasta tema. Comentariile domnului ministru nu angajeaza in niciun fel Guvernul in acest moment, sunt regretabile, din punctul nostru de vedere, si ministrul va face clarificarile necesare", a spus Iolu.

El a adaugat ca premierul a aflat chiar in timpul sedintei de guvern ceea ce a declarat Marius Bostan. 

liviu iolu dacian ciolos marius bostan regretabile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005892 (s)