News Flash:

Cine va urca pe scena la Timisoara Rocks Festival

28 Aprilie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Rock Festival
Formatiile Urma si Luna Amara revin pe scena in capitala Banatului, de data aceasta la Timisoara Rocks Festival, alaturi de trupa de garage rock Black Box Revelation.
Trupa Black Box Revelation se va afla pentru prima data in Romania si va concerta in ultima zi a festivalului de rock.
Black Box Revelation, cunoscuta si ca BBR, a fost infiintata in 2005 de Jan Paternoster (voce si chitara) si Dries Van Dijck (baterie). Cei doi au lansat pana in prezent patru albume ce au fost primite foarte bine de publicul din Europa si Statele Unite. Au urmat concerte la Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Sziget Festival, Rock en Seine, SXSW si Bonnaroo si au fost in turnee alaturi de Iggy Pop, Eagles of Death Metal si dEUS”, anunta organizatorii.
Doua trupe romanesti cu multi fani in Timisoara vor urca pe scena la Timisoara Rocks: Luna Amara si Urma, scrie tion.ro. Luna Amara va concerta in a doua zi de festival, de la ora 19, iar de la ora 20, in deschiserea Black Box Revelation, scena va fi ocupata de trupa Urma.
Festivalul se va incheia cu concertul celor de la Black Box Revelation, programat sa inceapa la ora 21.30.
In prima zi vor concerta trupele Burning Table, Vita de Vie si Guano Apes. Cea de-a doua editie a festivalului Timisoara Rocks are loc in zilele de 13 si 14 mai, in Piata Victoriei. Accesul la concerte este liber.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)