News Flash:

Cine va concerta in Timisoara in noaptea de Revelion

23 Decembrie 2014
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat in sfarsit, luni, ce program artistic au pregatit pentru seara de Revelion. Asadar, daca nu aveti alte planuri, in Piata Victoriei vor canta Vunk, Anastasia Sandu si Flare, iar la miezul noptii se anunta un spectaculos foc de artificii in centrul orasului.
Primaria Timisoara si Casa de Cultura ii invita pe toti timisorenii care doresc sa petreaca noaptea trecerii dintre ani in aer liber in Piata Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte de Revelion.

REVELION fara vedete la Timisoara
 
Astfel, miercuri, 31 decembrie, cu incepere de la ora 21.00 va fi muzica ambientala in centrul Timisoarei, de la ora 21.30 va urca pe scena trupa Flare, de la ora 22.00 va canta Anastasia Sandu, iar la ora 23.00 vor prevesti artificiile pe tavan Cornel Ilie si Vunk. Va urma apoi o explozie de lumini colorate pe cerul Timisoarei - focul de artificii pregatit pentru miezul noptii si intrarea in anul 2015!
Trupa Vunk – asta insemnand acum Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu si Nicu Sarghea – nu mai are nevoie de nicio prezentare poate pentru publicul timisorean. La inceput grupul s-a numit Vank, fiind infiintat in octombrie 1994, iar piesele sale cum ar fi „Noi o scoatem la capat”, „Regele soselelor” sau „Langa inima mea vine inima ta” s-au bucurat de un mare succes la public. In 2009, Vank s-a reinventat si a revenit in prim-planul scenei muzicale sub titulatura de Vunk. Primul single a fost „La orice ora”, urmat de „Dau alarma”, „Prima noapte”, „Artificii pe tavan” si „Lacrimi de coniac”. In februarie 2010, Vunk a lansat albumul „Ca pe vremuri”, iar ulterior campania „Vreau o tara ca afara”. Baietii de la Vunk au in palmares numeroase premii - Cea mai buna trupa pop-rock, Cel mai bun album pop-rock etc., dar si o multime de fani care le fredoneaza hiturile, fie ca vorbim despre „Vreau o tara ca afara”, „Pleaca”, „Scapa-ma de ea”, „Asa, si?!” sau „Artificii pe tavan”. In 31 decembrie vor face spectacol pe scena din Piata Victoriei, de unde le vor ura „La multi ani!” timisorenilor, scrie tion.ro.
Timisoreanca Anastasia Sandu s-a remarcat la concursul X Factor Romania. Primul clip lansat a fost la piesa „Hands in the Air”, dupa care au urmat alte doua single-uri „E nebunie” si „Te iert”.
Trupa Flare s-a infiintat in 2002 sub numele Effect. Ulterior, formatia s-a rebranduit, genul muzical abordat este soft-rock-ul alternativ, si sub numele Flare si-a prezentat primul album – „By Default” si un videoclip la piesa „Recover” in urmatoarea componenta: Ioan Popovici - chitara, Alin Costache - tobe, Cristian Mereuta - clape si Dan Simon – bas.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008006 (s)