News Flash:

Cine sunt Laura si Adelina, cele doua tinere moarte in accidentul de la lacul Ghioroc din judetul Arad

23 Mai 2018
1825 Vizualizari | 0 Comentarii
tinere

Tragedia de duminica seara de la lacul Ghioroc a socat intreaga comunitate din Arad si Timisoara. O seara linistita s-a schimbat dramatic pentru toti cei care le-au cunoscut, au auzit sau au intrat cumva in contact cu Laura si Adelina.

Laura Bogdanescu avea 26 de ani si lucra la firma Valeo din Timisoara. Absolvise liceul Shakespeare din oras si a studiat la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului.

Adelina Stangaciu avea 24 de ani – ea s-a aflat la volan – si a studiat management la Universitatea Constantin Dragan si Stiinte Economice la FEEA, in cadrul Universitatii de Vest.
Adelina era cunoscuta printre prietenii sai ca avand o pasiune pentru masini, viteza si drifturi, fapt confirmat si din fotografiile publicate de aceasta pe retelele de socializare.

Mai mult, se pare ca tanara avea chiar si un atelier auto unde lucra, deci cunostea mecanica si mecanismele masinii pe care o conducea. Din pacate, insa, o clipa de neatentie i-a fost fatala si ei si prietenei sale.

De altfel, tanara avea numeroase fotografii la volan sau cu masina sa.


laura bogdanescu adelina stangaciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004569 (s)