News Flash:

Cine este timisoreanul care vrea sa fondeze Partidul Colectiv. Iata ce trecut politic are

10 Noiembrie 2015
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
mirisan
Cine a infiintat Partidul Colectiv. „Colectiv” a fost in ultima saptamana cuvantul cel mai folosit. Tragedia din clubul bucurestean a declansat si o serie de proteste care au dus la demisia lui Victor Ponta. Protestele au continuat si dupa demisii, solicitandu-se schimbarea clasei politice. Pe acest fond, inevitabilul s-a produs. Pe Facebook, s-a infiintat Partidul Colectiv, iar in spatele profilului se afla un timisorean trecut pe la PC si PNL.
In timp ce oamenii protestau in strada impotriva clasei politice si cereau dreptate pentru victimele tragediei din clubul bucurestean Colectiv, iar „Colectiv” era pe buzele tuturor, devenind si un slogan al strazii, un tanar din Timisoara a deschis o pagina de Facebook numita „Partidul Colectiv”. Cel care a deschis aceasta pagina s-a dovedit a fi Cosmin Mirisan, fostul presedinte al oragizatiei de tineret a PC si vicepresedinte la nivel national. Dupa doi ani in fruntea tinerilor conservatori, Mirisan a trecut la PNL, scrie Adevarul.ro.
Plasat in spatele Partidului Colectiv de pe Facebook, in timp ce in strada se protesta tocmai impotriva clasei politice, inclusiv a traseismului politic, Cosmin Mirisan s-a vazut nevoit sa dea explicatii publice. „Din cauza politicii si a faptului ca PC era un satelit al PSD-ului, partid pe care eu il consider marele vinovat pentru dramele tarii din ultimii 25 de ani, doar ca nu suportam ideea de a face campanie pentru Ponta si PSD la prezidentiale, si pentru ca am intrat in politica a schimb ceva, am decis sa ma mut la PNL, care era in acea vreme singurul partid decent din opozitie. In PNL nu am fost activ deloc, mai ales dupa fuziunea cu PDL, un PDL pe care il consider alt microb al tarii”, a aratat Mirisan, fost consilier in cadrul oficiului zonal de implementare a programelor pe fonduri guvernamentale, aflat in subordinea Ministerului Economiei. Cosmin Mirisan a mai aratat ca nu vrea sa isi ascunda trecutul politic si este constient de faptul ca trecutul sau politic poate afecta cauza, dar i-a venit ideea Partidului Colectiv si a facut aceasta pagina de Facebook. „Nu vreau sa ma implic politic, pentru simplul fapt ca lumea s-a saturat de oameni care au avut legatura cu politica. Le dau dreptate. Si eu m-am saturat, poate mai mult ca voi pentru ca eu am trecut prin ea si mi-a lasat un gust amar”, a mai aratat Cosmin Mirisan pe pagina de Facebook a Partidului Colectiv.
Tanarul a mai spus ca vrea sa predea pagina „unor oameni curati din punct de vedere politic”.  „Am sa ii rog pe toti cei care doresc sa administreze aceasta pagina sa posteze un video de maximum 2 minute in care sa se prezinte si in care sa explice cu ce idei si pe ce principii ar trebui reconstruita Romania. Filmarea cu cele mai multe like-uri dupa 3 zile va aduce in fata voastra noul administrator al paginii”, a aratat fondatorul Partidului Colectiv de pe Facebook, care a strans in cateva zile peste 2.500 de like-uri.

victor ponta partidul colectiv mirisan partidului colectiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007383 (s)