News Flash:

Cine este suspectul de pedofilie din lift. Politistul suspectat de agresiune sexuala e fost jandarm. Acesta are o fata de 22 de ani

8 Ianuarie 2018
871 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil lift 11404800

Politistul suspectat ca ar fi agresat sexual doi minori, intr-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activeaza la Brigada Rutiera din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeste Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Barbatul are o fata care are in jur de 22 de ani.
"Activeaza in cadrul Politiei din 2010, a fost jandarm anterior. Este divortat si are si o fata de 20 - 22 de ani", a declarat Florin Vilnei, presedintele Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX, pentru MEDIAFAX.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca numele barbatului este Bogdan Stan.

Politia Capitalei anunta ca persoana audiata in cazul de agresiune sexuala asupra a doi minori este agent al Brigazii Rutiere.
Barbatul suspectat ca ar fi agresat doi minori, intr-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi fost recunoscut de colegii sai politisti, ca urmare a vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

"Este politist la Brigata de Politie Rutiera. Este socant ca muncesti atat si sunt doi-trei oameni ca asta. Colegii lui au confirmat situatia. Probabil ca a durat atat deoarece nici poza nu era concludenta. Acesti oameni trebuie sa dispara din sistem", a declarat Dumitru Coarna, liderul Sindicatutului National al Politistilor si Personalului Contractual, la Antena 3.

Coarna a mai spus ca barbatul si-a recunoscut faptele in fata colegilor sai.

Acesta este audiat la momentul transmiterii stirii.

La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018, un barbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de CPP, transmite Politia Capitalei.

Barbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv noua ani, in liftul unui bloc din Capitala.

„In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6 efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii”, anunta, vineri seara, Politia Capitalei.

Politistii au inceput cercetarile dupa ce barbatul a fost surprins de o camera de supraveghere din liftul in care a incercat sa agreseze cei doi minori.


eugen stan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005855 (s)