News Flash:

Cine este noul primar al Constantei

8 Iunie 2015
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
radu mazare2
Viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, a fost ales, luni, de consilierii locali, cu 16 voturi pentru si niciunul impotriva, sa exercite atributiile de primar al orasului, dupa demisia lui Radu Mazare, el declarand ca doreste ca mandatul sau sa fie unul cu vorbe putine si cu fapte multe.
Consilierii locali s-au intrunit, luni, intr-o sedinta extraordinara, pe ordinea de zi aflandu-se un singur proiect, si anume cel privind desemnarea unui viceprimar in vederea exercitarii atributiilor primarului municipiului Constanta, ca urmare a incetarii de drept a mandatului lui Radu Mazare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Consilierii au avut de ales intre viceprimarii Decebal Fagadau si Gabriel Stan, votul fiind secret.
Astfel, Decebal Fagadau a fost ales primar interimar cu 16 voturi pentru si niciun vot impotriva, in timp ce celalalt vicerpimar, Gabriel Stan, nu a primit niciun vot, sapte voturi fiind anulate.
Decebal Fagadau a declarat jurnalistilor, la finalul sedintei Consiliului Local Constanta, ca doreste ca mandatul sau de primar interimar sa fie unul cu vorbe putine, dar cu fapte multe.
"Le multumesc colegilor mei consilieri pentru increderea acordata, va fi un mandat cu vorbe putine si sper cu fapte si rezultate multe. Imi doresc sa am o colaborare excelenta atat cu Consiliul Local, cu Executivul municipalitatii, si de asemenea voi deschide o relatie cu tot ceea ce inseamna viata Constantei. (...) Este o mare onoare si o mare responsabilitate. Constantenilor le transmit un mesaj de incredere, un mesaj de siguranta in ceea ce priveste atat viata orasului, din toate punctele de vedere, si cred ca impreuna putem, intr-un an, sa schimbam multe lucruri in bine", a afirmat Decebal Fagadau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004688 (s)