News Flash:

Cine este noul director al CNADNR si ce avere are

8 Decembrie 2015
1794 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin homor
Noul director general al CNADNR, Catalin Homor, care a asigurat interimar conducerea Metrorex, are trei masini, conturi si depozite de sub 20.000 de euro si bijuterii de 9.000 de euro, fara a detine insa, potrivit celei mai recente declaratii de avere, din iunie, case, apartamente sau terenuri.
Doua masini, Opel si Renault, au fost achizitionate prin credit, in 2006-2007, iar a treia, Mazda, in 2013, in baza unui contract de vanzare-cumparare.
Anul trecut, Homor - la acea data director de investitii la Metrorex - a incasat venituri nete de 88.800 lei, iar sotia sa, Claudia Homor, 52.500 lei (de la Sanador si in baza unui contract de colaborare).
La capitolul bijuterii, Homor a trecut obiecte pretioase dobandite in perioada 2000-2015, in valoare de circa 9.000 de euro.
Homor are doua conturi bancare si un depozit, toate insumand peste 81.000 de lei.
In declaratia de avere a noului director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) mai figureaza doua imprumuturi, totalizand aproape 9.000 de euro, catre Adrian si Marian Homor.
In 2013, Homor declara castiguri salariale de 19.000 de lei de la Comnord SA.
Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, l-a demis pe seful CNADNR, Narcis Neaga, si a anuntat ca societatea de administrare a retelei de drumuri va fi reformata si va avea management privat, pana atunci atributiile lui Neaga urmand sa fie preluate de catre directorul interimar al Metrorex, Catalin Homor.
"Nu suntem multumiti de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carente si pe activitatea operationala, nu doar pe cea de investitii", a afirmat Costescu.
El a adaugat ca are incredere ca Homor, care s-a ocupat inainte de preluarea interimara a conducerii Metrorex, de investitiile companiei de metrou, isi va duce cu succes la indeplinire noul mandat, cel putin pana la numirea unui management in conditiile ordonantei privind guvernanta corporativa.
Costescu a mai anuntat ca activitatea CNADNR va fi transparentizata si reformata.
Corpul de control al ministrului Transporturilor a identificat in octombrie o serie de nereguli la CNADNR privind inclusiv proiectul autostrazii Orastie-Sibiu, unde o portiune de 200 metri trebuie demolata si reconstruita, si a sesizat organele statului, suspectand fapte penale. Lotul respectiv urmeaza sa ramana inchis pana in luna iunie.
Costescu a cerut extinderea controlului, vizand aspecte privind deszapezirea si pregarirea comandamentului de iarna, iar rezultatele acestui raport suplimentar au fost finalizate si vor fi anuntate public.
Ministrul i-a prezentat acest raport si premierului Dacian Ciolos.
Neaga a condus CNADNR, prin preluare de atributii, din vara anului 2013.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006464 (s)