News Flash:

Cinci persoane la spital si trei masini avariate dupa ce o soferita nu a acordat prioritate

15 Iulie 2019
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
acc

Accident de circulatie, luni dimineata, pe drumul ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare. Cinci persoane au ajuns la spital si trei masini au fost avariate dupa ce o soferita a iesit din parcarea unei fabrici fara sa se asigure.

Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza unei femei in varsta de 65 de ani, in zona parcului industrial din Calea Trontalului. Soferita a iesit din curtea unei fabrici si a virat la stanga pentru a se indrepta spre Timisoara. Nu a acordat insa prioritate de trecere unui autoturism condus de un barbat de 61 de ani care circula regulamentar dinspre Timisoara spre Sannicolau Mare.

In urma impactului masina condusa de soferul nevinovat a ricosat pe contrasens acolo unde s-a ciocnit cu un autoturism condus de un barbat de 64 de ani spre Timisoara. In urma impactului soferita vinovata a fost ranita si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Tot la spital au ajuns si alte patru persoane pasagere in autoturismul condus de barbatul de 61 de ani. Politistii de la rutiera s-au deplasat la fata locului si fac acum cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)