News Flash:

Cina pe sine, in singurul tramvai-restaurant din Romania. Se intampla la Timisoara

27 Ianuarie 2018
1390 Vizualizari | 1 Comentarii
cina

Tramvaiul turistic din TimiÅŸoara oferă posibilitatea unei cine romantice în timpul unei călătorii pe traseul primului tramvai electric, care a fost pus în circulaÅ£ie în 1889.
Chiar din inima Timişoarei, Piaţa Libertăţii,
singurul tramvai restaurant din România propune o cină specială cu un meniu deosebit, totul combinat cu frumuseÅ£ea unei călătorii în oraÅŸ. Tramvaiul parcurge traseul primei linii de tramvai electric din TimiÅŸoara, pus în circulaÅ£ie în 1889. Acesta străbătea centrul oraÅŸului, PiaÅ£a Maria, cartierul Elisabetin, zona Fabric.    Cina în tramvaiul turistic din TimiÅŸoara este o idee a celor de la Event Arhitect, care au organizat în 2016 un eveniment de Ziua ÎndrăgostiÅ£ilor. Cina romantică de Valentines Day a fost reptată anul trecut, la care s-a adăugat o cină pentru iubăreÅ£i, de Dragobete. Au mai pregătit cine romantice ÅŸi de 8 martie, cât ÅŸi înainte de Crăciun.   În 2018, cei de la Event Arhitect au planuri mari. Vor să permanentizeze cinele pe ÅŸine. Prima cină în tramvai din acest an va avea loc în 26 ianuarie.    “Este al treilea an când cei de la Event Arhitect organizează cine în tramvai. Au început cu cine romantic, de Ziua ÎndrăgostiÅ£ilor. Acum au alt plan, vor să facă mai multe cine. Nu mai au legătură cu nicio sărbătore. Sunt cine în tramvai, cu meniuri speciale. Au ÅŸi ei un plan stabilit, dar totul Å£ine de cereri. Prima cină va fi în ianuarie”, a declarat Silvia Ioniţă de la RATT, responsabilă cu închirierea tramvaiului turistic.   
Cei care vor să ia masa în tramvai au parte de un meniu bine ales. La aperitiv sunt trei variante. Prima cuprinde prosciutto cotto, salam Nostrano, ventriciana picantă, asiago, telemea ÅŸi măsline; a doua bruschete cu somon, măsline, roÅŸii ÅŸi ton; iar a treia este cu o salată capresse. Tot trei variante sunt ÅŸi la felul principal. Cotlet de porc umplut cu legume si cartofi cu rozmarin; Piept de pui cu legume la abur sau Legume la tigaie cu chiftele de năut. La acestea se adaugă desertul, apă, sucuri, vin alb sau roÅŸu. Rezervările pot fi făcute pentru ora 19 sau 21.30. PreÅ£ul unei cine cu tramvaiul prin TimiÅŸoara costă 170 de lei de persoană.
Mai multe detalii pe Adevarul

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004727 (s)