News Flash:

Christel Topescu si Ana Maria Popescu sunt propunerile lui Iohannis pentru CA al TVR

21 Martie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
tvr
Presedintele Klaus Iohannis a propus-o pe Christel Topescu in calitate de membru titular si pe Ana Maria Popescu in calitate de membru supleant pentru CA al TVR, potrivit unui comunicat de presa emis luni de Administratia Prezidentala.
Christel Topescu este nascuta in Sibiu si a fost aleasa in 2013 coordonator cu atributii de producator executiv Sectia Germana, la TVR. Ana Maria Sandu, scriitoare si jurnalista, este redactor la Dilema veche si a publicat patru carti.
Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului se reunesc luni, la ora 14.00, pentru a decide calendarul audierii candidatilor pentru Consiliul de Administratiei al SRTV in comisiile de cultura, pentru ca apoi acestia sa fie validati de plenul reunit.
PNL urma sa o sustina pe jurnalista Oana Stanciulescu, a carei candidatura a fost insa contestata. De asemenea, copresedintele ALDE, Calin Popescu Taricenau, declara ca formatiunea sa il va sustine pe Cristian Hadji Culea.
Monica Ghiurco si Gabi Giurgiu au fost alesi reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie, in urma unor alegeri interne care au avut loc joi, 17 martie. Cornel Mihalache si Luminita Velciu au fost desemnati membri supleanti ai acestora, conform rezultatelor alegerilor.
Dupa audierea candidatilor in comisiile de cultura ar urma validarea acestora in plenul reunit al celor doua Camere, convocat pentru marti dupa-amiaza. Mandatul actualului Consiliu de Administratie al TVR expira miercuri, 23 martie.

christel topescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)