News Flash:

Chinul soferilor a luat sfarsit. Podul de la Sanmihaiu Roman a fost reabilitat

26 Decembrie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
pod lucru
Soferii care se deplaseaza pe drumul judetean 591 au scapat de problemele care apareau la podul peste Bega din comuna timiseana Sanmihaiu Roman. Aici, in luna iulie a anului 2014 a demarat reabilitarea acestui pod, o lucrare dificila care a necesitat ceva efort din partea constructorului tocmit de CJT. Titu Bojin, presedintele institutiei, a anuntat finalizarea investitiei: „Va anuntam ca au fost terminate si lucrarile de reparatii la podul de la Sanmihai”.
Suma totala necesara lucrarilor a fost de 2,7 milioane de lei, inclusiv TVA. Investitia a fost una ampla si a inclus: demolarea straturilor caii pe toata suprastructura podului; demolarea parapetului pietonal; refacerea dalei capetelor tablierelor din beton armat si a riglelor suport pentru roaturile de dilatatie; consolidarea umpluturii din spatele culeei mal drept prin umplerea cavernei cu bentonita; realizarea racordarilor podului cu terasamentele prin dale de racordare monolite; inlocuirea gurilor de scurgere; refacerea hidroizolatiei pe pod si dalele de racordare; realizarea trotuarelor; refacerea rosturilor de dilatatie; realizarea racordarii podului cu albia prin aripi monolite din beton simplu; refacerea sferturilor de con si a scarilor de acces la infrastructuri; corectarea rampelor in plan. In plus, a avut loc si amenajarea unor statii de autobuz.
Urmeaza drumul dintre Sanmihai si Sacalaz
O alta investitie importanta din zona este cea prin care drumul dintre localitatile timisene Sanmihaiu Roman si Sacalaz va deveni… drum. Intre cele doua localitati exista drumul judetean 591C, dar cei 5 kilometri ai acestuia nu au fost asfaltati niciodata, iar de circulat se putea numai vara, atunci cand „asfaltul” nu se inmuia. Intentia CJT, administratorul drumului, este ca pana la vara si acesta sa fie asfaltat si, astfel, sa se ofere o noua legatura spre Timisoara pentru locuitorii celor doua comune. Drumul face, de asemenea, parte din ceea ce CJ Timis doreste sa devina inelul 2, o centura alternativa in jurul capitalei de judet.

soferii sanmihaiu roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004677 (s)