News Flash:

CFR Calatori: 99 de trenuri au fost anulate si sunt inregistrate intarzieri de sute de minute

11 Ianuarie 2017
962 Vizualizari | 0 Comentarii
tren inghet

Alina Predescu, purtatoarea de cuvant a CFR Calatori a declarat miercuri ca sub 10% din numarul total de trenuri vor fi anulate in aceasta zi, 80 de garnituri fiind scoase de pe traseu, conform datelor de la ora 9,30.
CFR Calatori a anuntat ca a anulat 99 de trenuri din cauza conditiilor meteo extreme, potrivit datelor transmise de companie miercuri, la ora 12.30.
"Circulatia trenurilor va fi adaptata conditiilor meteo extreme si pe parcursul zilei de miercuri si joi dimineata. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucuresti, Craiova, Brasov, Galati, Constanta", a transmis CFR Calatori.
In Gara de Nord Bucuresti intrarile si expedierile trenurilor se fac cu dificultate, din cauza stratului mare de zapada. Se inregistreaza intarzieri estimate intre 60 si peste 300 de minute, atat la sosire, cat si la plecare, potrivit tabelei de pe site-ul CFR.
Pe ruta Bucuresti – Constanta se circula cu plug antemergator. "In cursul acestei dimineti incercam sa realizam o legatura dus si una intors de la Bucuresti (9:30 plecare programata, 11h05 plecare reala) catre Constanta si retur (07h30 plecare din Constanta. La ora 12.00 trecuse de Pod Cernavoda cu 206 de minute intarziere)", a precizat CFR.
Reprezentantii companiei au mai anuntat ca incearca sa faca legatura intre aceste destinatii: catre Constanta (19h00 plecare din Bucuresti Nord) si catre Bucuresti Nord (20h30 plecare din Constanta).
"Referitor la circulatia trenului IR 1862, care circula pe relatia Constanta – Fetesti – Faurei – Iasi, a fost retras in Constanta la ora 04.50. In cursul noptii de 10/11 ianuarie, plugul locomotivei s-a rupt in urma impactului cu un corp strain aflat in gabarit, intre statiile Dorobantu si Medgidia. Calatorilor li s-a asigurat in gara Constanta asistenta, ceai si alimente. Pentru continuarea calatoriei, pasagerii au fost preluati de trenul suplimentar 12096 care a plecat din Constanta in cursul diminetii, la ora 07:30, spre Bucuresti, cu plug de zapada antemergator, din cauza conditiilor meteo nefavorabile", potrivit datelor transmise.
CFR Calatori a decis sa anuleze sub 10% din trenurile care circula zilnic in Romania pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004445 (s)