News Flash:

Cererea DNA de prelungire a arestului preventiv pentru Bogdan Olteanu, amanata pentru luni

19 August 2016
918 Vizualizari | 0 Comentarii
bogdan olteanu2
Solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, va fi judecata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), cererea fiind inaintata de avocatul acestuia si incuviintata de instanta.
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) trebuiau sa judece, vineri, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire a arestului preventiv pentru fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu. Avocatul acestuia a cerut insa amanarea cauzei pentru luni, iar instanta suprema a incuviintat-o.
"S-a acordat un termen pentru luni. Am solicitat acest lucru, iar instanta a incuviintat", a declarat Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu.
Intrebat daca are de gand sa citeze politicieni pentru apararea fostului viceguvernator BNR, Durgheu a precizat ca nu lucreaza la nicio lista cu politicieni, dar, daca procurorii vor considera necesar, va avea loc o confruntare intre Bogdan Olteanu si Sorin Ovidiu Vintu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006156 (s)