News Flash:

Cererea ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor sa fie depus la Senat a fost respinsa

15 Septembrie 2015
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
vadim tudor2
Conducerea Senatului a respins, marti, solicitarea sotiei lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neinsufletit al fostului senator sa fie depus in holul Camerei legislative, a declarat vicepresedintele acestui for, Ioan Chelaru.
"Solicitarea doamnei Doina Vadim Tudor privind aprobarea depunerii corpului neinsufletit al fostului senator Corneliu Vadim Tudor, in holul Senatului, a fost respinsa. Asa cum bine stiti, defunctul a fost trei mandate senator al Romaniei si vicepresedinte al Senatului", a declarat Ioan Chelaru.
El a mai spus ca, de la momentul depunerii solicitarii si pana la analizarea acesteia in conducerea Senatului, "corpul neinsufletit a fost depus la un lacas de cult si va ramane acolo, Biroul Permanent apreciind ca nu mai este nevoie sa fie deplasat de acolo in Senatul Romaniei".
Potricit lui Chelaru, "la lacasul de cult au inceput deja procedurile religioase si nu avea rost sa fie intrerupt acest lucru.
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marti, la pranz, la Biserica "Sfantul Gheorghe Nou" din Bucuresti.
Corneliu Vadim Tudor urmeaza sa fie inmormantat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.
Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau.
Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. A fost fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.

ioan chelaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006717 (s)