News Flash:

Cercetarile in dosarul tentativelor de rapire din fata unei scoli din Arad - cu suspectul principal in stare de libertate

14 Octombrie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
Cercetarile in dosarul privind doua tentative de rapire a doua eleve din fata unei scoli gimnaziale din municipiul Arad vor continua cu principalul suspect in stare de libertate. 
Potrivit inspectorului Lorena Radu, purtator de cuvant al IPJ Arad, suspectul, un barbat in varsta de 70 de ani, a fost audiat mai multe ore in cursul zilei de miercuri, la final acesta nefiind retinut. 
In cadrul audierilor, care s-au desfasurat marti si miercuri, barbatul nu ar fi recunoscut faptele. 
"Dupa incheierea audierilor, intrucat timpul a fost prea scurt pentru ca organele de ancheta sa poata aduna probe suficiente pentru a-l retine pe barbat, acesta a fost lasat sa plece acasa, cercetarile urmand sa continue, cu suspectul in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de lipsire de libertate in mod ilegal', a declarat presei, joi, inspector Lorena Radu. 
Purtatorul de cuvant al IPJ Arad a precizat ca politistii vor continua sa audieze persoane si vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate in zona unitatii de invatamant unde ar fi avut loc cele doua tentative de rapire. 
Parintii a doua eleve in varsta de 9 ani au depus plangeri, marti, la sediul IPJ Arad, dupa ce fetele ar fi povestit ca un individ le-a abordat chemandu-le sa le plimbe cu masina si "sa le arate ceva frumos". La scurt timp dupa sesizare, politistii din cadrul IPJ Arad l-au identificat pe barbat, care a fost dus, marti dupa-masa, la sediul IPJ Arad, pentru audieri, care au continuat pe tot parcursul zilei de miercuri. 
Din primele informatii, barbatul septuagenar - un preot neoprotestant din localitate - ar fi fost vazut dand tarcoale, de mai multe zile, scolii respective. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006373 (s)