News Flash:

Centrul comercial Galleria Mall din Arad, in flacari

19 Decembrie 2014
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Pompierii aradeni intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in centrul comercial Galleria Mall din oras, iar zeci de persoane au fost evacuate, un alt incendiu avand loc si inainte de deschiderea centrului, acesta fiind insa stins.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, vineri, in jurul orei 8.00, la centrul comercial Galleria Mall de pe Calea Aurel Vlaicu din oras a izbucnit un incendiu.
La ora aceea mall-ul nu era inca deschis.
Purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca incendiul a izbucnit in holul principal de la primul etaj, unde se instala un tobogan din plastic sustinut de o schela metalica.
Muncitorii sudau suportul metalic, iar din cauza caldurii degajate partea din plastic a toboganului a luat foc.
Angajatii au sunat imediat la 112, iar flacarile nu s-au extins la corpul cladirii.
"S-a intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma. Incendiul se manifesta generalizat la intreg toboganul, cu degajari mari de fum din cauza maselor plastice, si a fost limitat si lichidat in aproximativ 15 minute", a declarat Plesca.
Dupa ora 9.00, mall-ul a fost deschis pentru public, insa o ora mai tarziu a fost evacuat, din cauza ca a izbucnit un al doilea incendiu, de aceasta data la acoperis.
In cladire se aflau cateva zeci de persoane, care au fost evacuate.
La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin pentru lichidarea flacarilor.
Pompierii cred ca acoperisul a luat foc din cauza instalatiilor electrice, in momentul in care acestea au fost repornite.
Centrul comercial este inchis, iar angajatii spun ca nu stiu daca programul cu publicul va fi reluat vineri. Mediafax.ro

galleria mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010845 (s)