News Flash:

Celula de criză la MAE pentru romanul rapit

19 Mai 2015
1829 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca presedintele Iohannis a fost informat si ca foarte posibil se va intalni marti cu acesta.
El a precizat ca discutia cu Iohannis va fi legata atat de romanul rapit, cat si de nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii, confirmand totodata ca ministrul Aurescu se intoarce marti la Bucuresti.
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat anterior pentru MEDIAFAX surse diplomatice.
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu era plecat la reuniunea Comitetului Ministrilor al Consiliului Europei care se desfasoara la Bruxelles.
Acesta va reveni, marti, urgent in tara, in urma informatiilor noi aparute in presa privind romanul rapit in Burkina Faso in luna aprilie, potrivit surselor diplomatice.

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005896 (s)