News Flash:

Cele mai sincere zodii vs. Cele mai false

1 August 2018
976 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii 3

Este destul de greu sa spui mereu adevarul, mai ales cand acesta este destul de dureros si greu de acceptat pentru unele persoane.

In timp ce unele semne zodiacale prefera sa traiasca in minciuna pentru a se proteja pe ei insisi, pentru altele, sinceritatea este punctul lor forte.
In acest articol vom vedea care sunt zodiile in care poti avea incredere ca nu te vor minti niciodata si care sunt cele care prefera sa te minta la orice pas.

Berbec
Sinceritatea este o regula de aur care nu poate fi incalcata, fara nicio exceptie. Falsitatea nu se afla in agenda unui nativ Berbec.

Taur
Nativii nascuti in acest semn zodiacal nu au atributele de a fi mincinosi, inselatori si nu au nicio urma de rautate in corpul lor.

Gemeni
Gemenii nu sunt deloc fanii rutinei si urasc singuratatea. Ei ar face orice ca sa se faca placuti si le place sa traiasca in minciuna. Adevarul nu este usor de acceptat mereu, nu-i asa?

Rac
Poate fi vorba de bunatate in personalitatea unui Rac? Nici vorba! Mereu suspicios si gelos, Racul este un alt semn zodiacal care ar face orice ca sa se simta bine in pielea lui si ca sa aiba numai de castigat. Cauta mereu sa fie acceptat de persoanele din jurul lui si niciodata nu va fi sincer cu tine.

Leu
Minciuna nu se afla pe lista unui Leu. Acesta se afla mereu in cautarea adevarului, chiar daca este constient ca il gaseste mai greu, dar actiunile se ridica la asteptarile lor.

Fecioara
O Fecioara are nevoie mereu de o aprobare si succes si isi va dezvolta o natura dubioasa si o fatada pentru a obtine tot ceea ce isi doreste.

Balanta
Balanta traieste mereu in trecut, iar acest lucru este in detrimentul sau pentru planurile sale de viitor. A face o situatie grea sa para usoara este o parte a jocului lor. Depinde de tine daca vrei ca tu sa intri in acest joc sau nu.

Scorpion
Secretos din fire, nu prea ai cale sa descifrezi un nativ Scorpion si sa afli adevarul de la el. Avand o limita de asumare a riscurilor, va fi foarte greu pentru un Scorpion sa lase o persoana sa il cunoasca cu adevarat.

Sagetator
Sentimentele unui Sagetator sunt autentice, iar el vrea ca oamenii din jur sa stie asta. Daca vreodata vrei sa te imprietenesti cu un Sagetator, este foarte bine sa faci asta.

Capricorn
Capricornul este constient ca roata se poate intoarce oricand si tocmai de aceea prefera sa transmita in jurul sau o continua stare de bine.

Varsator
Varsatorul nu se concentreaza pe nimeni altcineva in afara de propria persoana. Cum poate fi acesta sincer, cand el nu poate fi sincer nici macar cu el insusi?

Pesti
Pestii nu sunt prea dornici sa-si ia angajamente si pare ca ar vrea sa ocoleasca orice situatie ce nu este prielnica. Asta inseamna ca Pestii vor evita sa spuna adevarul? Tu trebuie sa decizi pentru tine. Elle.ro


berbec taur gemeni rac leu scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)