News Flash:

Cele mai sincere semne din zodiac

13 Iulie 2018
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
semne din zodiac

Adevarul elibereaza, insa de cele mai multe ori doare mai mult decat iti poti imagina. Unora le este usor sa spuna adevarul, altii il considera un detaliu, insa sunt oameni care spun verde in fata, fara sa tina cont de durerea creata, scrie yourtango.com. Conform astrologiei, din ultima categorie fac parte 5 semne zodiacale. Nativii Taur, Rac, Leu, Scorpion si Sagetator sunt cunoscuti pentru sinceritatea de care dau dovada, indiferent de consecinte.

Taur 

Taurul este puternic si aminteste celor din jur asta prin capacitatea sa de a spune verde in fata adevarul. Va spune adevarul despre el insusi, dar iti va spune fara ocolisuri si ce crede despre tine. Nu face acest lucru din lipsa de respect. Taurul construieste astfel puterea pe care o are si este un mod in care se dezvolta.

Rac 

Racul este unul dintre semnele cele mai loiale, ceea ce inseamna ca este aproape imposibil sa te minta cand il intrebi ceva. Chiar si atunci cand nu il intrebi direct, daca Racul are anumite informatii pe care stie ca trebuie sa le spuna, cu siguranta va face acest lucru. Chiar daca te raneste, Racul vrea sa stii adevarul.

Leu 

Daca nu ii convine ceva, Leul iti va spune adevarul in fata. Daca nu ii place tinuta pe care o ai sau stie ca iubitul tau flirteaza cu o alta fata, cu singuranta iti va spune fara ezitare. intr-un fel, trebuie sa il admirati pentru asta. Poate fi riscant sa fiti sincer cu prietenii, in special in ceea ce priveste subiectele dificile si delicate. Dar Leul o face oricum.

Scorpion 

Scorpionul iti va spune adevarul chiar si atunci cand doare. Chiar daca stie ca informatiile pe care ti le va furniza pot fi suparatoare, Scorpion stie ca adevarul te salveaza de la problemele pe care ar putea sa ti le provoace in viitor. Si sincer, ar vrea sa faceti acelasi lucru pentru el.

Sagetator 

Sagetatorul pur si simplu nu poate minti. Minciuna nu se afla printre multele sale talente. Ai vrea sa poata face acest lucru? Probabil ca nu. Deci, sa consideram acest lucru o calitate a nativilor Sagetator.

sursa: adevarul.ro


leu scorpion sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006632 (s)