News Flash:

Cele mai norocoase zodii in vara asta

29 Mai 2018
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
bani zodie

Se anunta vremuri excelente pentru trei zodii. Daca pentru Gemeni, banii vin de unde nici nu se asteapta, iar farmecul lor ii ajuta sa faca fata in cele mai dificile situatii, pentru Lei si Fecioare dragostea pare ca ii pandeste dupa colt si e gata sa le ia cu asalt vietile. 

GEMENI

Esti un judecator corect, care este capabil sa dea verdicte extrem de juste intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare. Vezi lucrurile prin prisma adevarului si intelege exact situatia, fara a te lasa influentat de nimeni sau de nimic din jurul tau.

Nu te bazezi decat pe propriile judecati de valoare, pe propriile argumente si numai asa vei reusi sa extragi o concluzie cat se poate de corecta cu privire la cele intamplate. Unii vor incerca sa te influenteze, dar ramai impartial pentru a da un raspuns suta la suta lucid si clar.

LEU 

E o placere sa descoperi alaturi de tine oameni cu aceleasi idealuri, care vaslesc in aceeasi directie cu tine, care cred in aceleasi valori. Fa tot posibilul sa-i pastrezi alaturi de tine, sa va uniti fortele pentru acelasi scop, deoarece impreuna totul va parea mult mai simplu.

Daca ati lupta fiecare pe cont propriu pentru acelasi vis, piedicile ar fi mai mari, or, daca veti forma o echipa, cu aceeasi pasiune si energie, si roadele ar fi mult mai aproape. La final, desigur, va trebui sa impartiti echitabil victoria si sa va apreciati unii altora contributia, recunoscand ca singuri nu ati fi ajuns aici.

FECIOARA 

Te lasi condus complet de o persoana care iti inspira maxima incredere. E un om respectabil, deosebit, care iese in evidenta prin personalitatea sa luminoasa si puternica, deci poate fi un exemplu demn de urmat de catre tine. Ceea ce stie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, si peste toate aceste calitati mai are si o carisma careia nimeni nu-i rezista.

Si tu cazi in mrejele sale, dar cu un scop benefic tie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de incredere, o interventie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine si te lasi complet in mainile sale.


gemeni leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005624 (s)