News Flash:

Cele mai multe femei prefera un barbat mai gras in locul unuia musculos. Motivul?!

13 Iunie 2018
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
gras

Chiar daca pare surprinzator, 3 din 4 femei ar prefera ca partener stabil un barbat mai plinut in locul unuia musculos, cu corpul perfect.

Studiul a fost realizat pe femei din Marea Britanie, inainte de lansarea pe DVD a unui film, „Bad Neighbours”, in care apar doi protagonisti: unul gras si altul musculos.

Desigur, studiul se bazeaza pe declaratiile femeilor si nu inseamna ca daca ele aleg un partener mai gras, nu se vor uita dupa un barbat cu corpul bine tonifiat si nu vor avea fantezii cu el.

Dar, in viata reala, femeile nu vor de fapt un iubit cu trupul perfect.

Sexologul Tracey Cox spune ca femeile se simt stanjenite in intimitate daca au un partener musculos, bine facut. Asta le va scoate lor in evidenta defectele fizice, le va face sa se simta prost.

In cadrul studiului, 74% dintre femei au recunoscut acest lucru. Totodata, ele se tem ca partenerii sportivi si atragatori nu vor fi multumiti de infatisarea lor, nu le vor aprecia corpul, pentru ca ele nu arata perfect.

Presiunea la care sunt supuse femeile ca sa fie slabe si sa arate bine este oricum foarte mare si uneori ele ajung sa aiba o imagine deformata, gresita, despre frumusete.

Iar atunci cand sunt stresate din cauza greutatii lor, femeile incep sa aiba probleme si cu viata sexuala.

Michael Alvear, autorul unei carti despre problemele de sexualitate, spune ca 50% dintre femei au declarat ca de multe ori au refuzat sa faca sex, desi ar fi avut chef, din cauza ca se simteau grase.

Alteori, ele accepta sa faca sex doar cu lumina stinsa sau imbracate, pentru ca partenerul lor sa nu le vada grase. In timp, din cauza acestor obsesii, va disparea si apetitul sexual.
Alvear spune ca femeile ar trebui sa invete de la barbati cum sa fie multumite de propriul lor corp: acestia se uita de obicei in oglinda la partile corpului care arata bine, nu la cele care nu corespund standardelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)