News Flash:

Cele mai frecvente probleme de sanatate cu care se confrunta femeile cu sanii mari

22 Ianuarie 2017
2007 Vizualizari | 0 Comentarii
sani mari Jordan Carver
Visul multor tinere este sa aiba pieptul mare. Acesta poate fi un complex foarte serios, motiv pentru care vedem cum tot mai multe femei recurg la bisturiu pentru a-si pune silicoane.
Iata la ce probleme de sanatate sunt expuse femeile cu sanii mari:
1. DURERI DE SPATE SI DURERI CERVICALE
Femeile cu sanii prea mari pot suferi serioase dureri de spate. Lacey Wild, femeia care pretinde ca are cei mai mari sani din lume se plange ca din cauza dimensiunii sutienelor sale are si dureri cervicale deloc de neglijat.
2. CONDITIE FIZICA SUBREDA, IN GENERAL
Femeile cu sanii mari nu pot face orice tip de exercitiu fizic, multe dintre acestea fiind esentiale pentru organism cum ar fi simplul alergat.
3. INFECTII
Femeile cu sanii mari folosesc sutiene pe care le strang foarte tare pentru ca aceste organe sa nu tasneasca. Insa daca nu lasi sanii sa respire pot aparea infectii serioase si iritatii ale pielii, din cauza transpiratiei.
4. PROBLEME DE SANATATE PENTRU GRAVIDE
In perioada sarcinii, sanii isi dubleaza volumul iar asta presupune deja o dificultate in deplasare deoarece femeia trebuie sa ”care” prea multe kilograme in ”spate”.
5. PROBLEME IN SEX
Poate ca multi barbati sunt innebuniti dupa femeile cu sanii mari insa pentru ele aceasta este o problema serioasa cand fac dragoste. In pozitia misionarului, de pilda, barbatul nu se poate lasa peste corpul unei femei din cauza sanilor.
Pentru a evita aceste probleme de sanatate, a aparut si operatia de micsorare a sanilor. Aceasta operatie este recomandata numai in cazurile extreme, cand marimea prea mare a organelor devine o problema de supravietuit. 1% dintre femeile care isi reduc sanii sufera din cauza problemelor inestetice cauzate de aceasta interventie chirurgicala.

parcare calgary canada baieti fata partida aventura alexis frulling
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)