News Flash:

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

5 Februarie 2016
1722 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01

Cele mai egoiste zodii: Berbec 

Nativii din Berbec se numara din punct de vedere astrologic pentru cele mai egoiste zodii. Energici, indrazneti, cu certe calitati de lideri, Berbecii sunt extrem de incapatanati, isi pierd repede cumpatul si pot deveni agresivi verbal, uneori si fizic. Centrati pe satisfacerea propriului orgoliu, nutresc un dispret visceral pentru oricine sau orice ii limiteaza in actiuni, chiar daca nu intotdeauna au dreptate. Nu le place sa li se spuna ce sa faca, in ciuda faptului ca pot gresi adesea, si nu inteleg ce inseamna diplomatia sau tactul. Este mereu pregatit sa doboare obstacole, chiar daca adesea aceste oprelisti sunt oameni.

Cele mai egoiste zodii: Racii sunt lipsiti de empatie  

Plini de toane, nativii din Rac nu prea au incredere in propria persoana, iar aceasta nesiguranta ii predispune la episoade de depresie. Se tem in permanenta sa nu fie raniti de cei din jur, asa ca prefera sa nu se implice emotional. Este o fire amabila, dar lipsita de empatie. Uneori pot fi atat de preocupati sa nu sufere din cauza celorlalti incat nu realizeaza ca ii ranesc pe cei din jur. Sensibilitatea care ii caracterizeaza nu-i ajuta sa treaca repede peste suparari. Exact aceasta dorinta de a nu fi raniti in vreun fel ii transforma pe nativii din Rac intr-una dintre cele mai egoiste zodii. 

Cele mai egoiste zodii: Leu 

Plni de ei, convinsi ca sunt cei mai buni, nativii din Leu au tendinta de a poza in persoane mult mai capabile decat sunt in realitate. În multe cazuri se dovedeste ca in spatele arogantei si sigurantei de sine afisate se ascund complexe de inferioritate. Este genul de persoana care prefera sa se laude singura in loc sa-i lase pe altii sa o faca. Adesea au un comportament tiranic in raport cu ceilalti, lucru care se vede cel mai bine cand ajung in pozitii de conducere si isi exaspereaza subalternii. Din acest motiv este inconjurat de multi ipocriti care il flateaza fara o baza reala. 

Cele mai egoiste zodii: Sagetator

Cinic, neincrezator, ambitios, sarcastic si extrem de egoist, nativul din Sagetator asteapta ca ceilalti sa-i dovedeasca mereu de ce sunt in stare sau ca ceea ce afirma este real pentru a le acorda atentie. Spre deosebire de Capricorn, Sagetatorul nu are nimic in comun cu diplomatia, asa ca este adesea considerat lipsit de orice fel de tact. Are impresia ca se afla in posesia unor adevaruri universale pe care nimeni nu are capacitatea de a le intelege cu exceptia sa, fireste. Chiar daca sustin ca sunt generosi si ca le pasa de ceilalti, in relatia de cuplu se dovedesc adesea nepasatori, iar setea lor de independenta nu face decat sa-i raneasca pe cei dragi. 

Cele mai egoiste zodii: Capricornilor nu le place sa imparta laurii succesului  

Desi este diplomat, nativul din Capricorn face parte dintre cele mai egoiste zodii, urmare a determinarii de care da dovada in atingerea scopurilor cu orice pret. Adesea perceput ca o persoana rece si calculata, suspicioasa, Capricornul este un singuratic caruia nu-i place sa imparta laurii succesului. Este recunoscut pentru usurinta cu care imprastie asa-numite „minciuni albe“ (nevinovate) pentru a-si atinge obiectivele, un motiv pentru care nu se poate pune prea mare pret pe adevarul celor spuse de el. Pe de alta parte, Capricornii care ajung sa reuseasca in viata, adica sa dobandeasca statut social si financiar, sunt predispusi sa ajute societatea, chiar daca adesea o fac doar din dorinta de a castiga respectul public. (sursa: adevarul.ro)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004969 (s)