News Flash:

Cele mai eficiente remedii naturiste pentru inima

3 Decembrie 2014
1540 Vizualizari | 0 Comentarii
Hipertensiunea arteriala, angina pectoralaatacul de cord afecteaza dramatic vietile multor oameni si cauzeaza in mari proportii decesele premature. Exista numerosi factori care pot contribui la declansarea unei boli de inima.

Peretii arteriali au de suferit daca in interiorul lor se acumuleaza colesterolul ”rau” (LDL). LDL-ul oxidat se depune sub forma unui strat galbui, care se numeste aterom. Acesta ingusteaza arterele si favorizeaza turbulente in fluidizarea sangelui. Astfel, apar mici leziuni, care apoi se cicatrizeaza. In cel mai rau caz, arterele cicatrizate se pot rupe in punctele cele mai slabe, generand hemoragii puternice. In interiorul neregulat al unei artere cu leziuni, se pot forma cheaguri de sange si tromboze, noteaza divahair.ro. 

Bea zilnic cate 3 cani de ceai de Ginko Biloba pe care il poti gasi la farmaciile Plafar. Astfel, previi formarea colesterolului daunator pentru inima.

Mananca usturoi crud sau ia capsule cu usturoi, care ajuta sangele sa circule fara probleme. Capsule cu usturoi se pot cumpara, de asemenea, de la magazinele cu produse naturiste sau de la farmaciile Plafar.

Consuma condimente ca ghimbirul, scortisoara, cuisoarele si ardeiul iute. Acestea sunt remedii eficiente pentru tratarea bolilor de inima.
Consuma grepfrut, pentru ca acesta contribuie la diminuarea colesterolului, si ananas, deoarece acesta previne ingrosarea sangelui.

Bea ceai de paducel, planta utilizata in special la tratarea bolilor de inima ca angina pectorala sau hipertensiunea arteriala. Consuma acest ceai la intervale regulate pe parcursul zilei. Nu este recomndat sa-l folosesti pe o perioada indelungata de timp. Poti face o cura de doua-trei luni, dupa care trebuie sa iei o pauza de sase luni.

De asemenea, coenzima Q10 reduce frecventa crizelor de angina pectorala, asa ca nu ezita sa o treci pe lista ta de remedii naturiste pentru inima.

hipertensiunea arteriala angina pectorala decesele premature aterom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008039 (s)