News Flash:

Cele mai eficiente leacuri pentru monturi

31 Ianuarie 2016
2456 Vizualizari | 0 Comentarii
monturi
Aparitia monturilor este generata in principal de constructia piciorului, care poate favoriza aparitia lor - raporturi neobisnuite de marime intre oase; de mobilitatea crescuta (conditionata hormonal) a ligamentelor antepiciorului, in cazul femeilor, care reprezinta 95% din cazuri; de traumatisme care apar la nivelul antepiciorului; de lipsa celui de al doilea deget, in urma unui traumatism si/sau amputatie; de poliartrita reumatoida are ca efecte secundare declansarea acestei afectiuni.

Printre cele mai bune remedii din natura pentru monturi se numara aplicatiile cuiaurt si usturoi pisat. Din 100 g usturoi pisat foarte bine si 100 g iaurt se face o pasta care se va lasa o ora la macerat, apoi se va aplica pe zona dureroasa de trei ori pe zi. Tratamentul se va folosi pâna la disparitia efectiva a montului. Efectul va va uimi.

Un tratament util sunt si baile locale cu sare grunjoasa. Intr-un litru de apa se pun patru linguri cu sare grunjoasa, iar in aceasta compozitie se introduc picioarele, seara de seara, timp de zece minute. Acelasi efect binefacator il au si baile cu otet de mere. Se amesteca un litru de apa cu un litru de otet de mere. Baia se va face, de asemenea, in fiecare seara si dureaza zece minute.

aparitia monturilor oase traumatisme amputatie iaurt usturoi pisat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1807 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004612 (s)