News Flash:

Cele mai bune plante intr-o cura de slabire

12 Noiembrie 2014
2325 Vizualizari | 0 Comentarii
Socul – datorita elementelor active pe care le contine, socul, sub forma de ceai, tinctura sau suc, are o actiune diuretica si sudorifica care ajuta la eliminarea apei din corp. Este de asemenea o planta care reduce apetitul si are efect laxativ, fiind bedefica in curele de slabire. Atentie insa! Consumata in cantitati mari, poate da efecte adverse.

Ortosifon – cunoscut si sub numele de „mustati de pisica”, este o planta diuretica foarte buna, fiind benefica in curele de slabire. Ajuta la eliminarea lichidelor in exces, are efect antiinflamator si mentine nivelul optim de zahar in sange.

Frunzele de telina – foarte bogate in apa si fibre, frunzele de telina sunt perfecte daca doriti sa accelerati arderea grasimilor si sa scapati rapid de kilogramele in plus. Daca le consumati in mod frecvent, vor stimula reducerea tensiunii arteriale si curatarea intestinelor. Sucul de telina este in general recomandat pentru slabire deoarece are un bun efect detoxifiant.

Ceaiul verde –contribuie la accelerarea metabolismului si de aceea se recomanda in dietele de slabire deoarece este o bautura placuta, fara calorii si benefica pentru a scapa de kilogramele in plus. Are numeroase proprietati favorabile pierderii in greutate, cum ar fi: lupta contra retinerii de apa in organism, stimuleaza digestia si combate constipatia, detoxifica organismul si are un efect energizant.

Frunzele de aloe – se afla in topul plantelor de slabit. Ajuta la detoxifiere,accelereaza arderea grasimilor si regleaza tranzitul intestinal. Au diferite efecte care te ajuta la pierderea kilogramelor in plus, cum ar fi efectele laxative si diuretice puternice. In plus, inhiba apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematica pe perioade mai lungi de timp. Creste de asemenea rata metabolismului conducand la arderea mai multor calorii de catre organism. Sanatate.bzi.ro

socul ortosifon ceaiul verde efect energizant detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1870 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007670 (s)