News Flash:

Cele mai bune ceaiuri pentru frumusete si sanatate

20 Ianuarie 2015
1463 Vizualizari | 0 Comentarii

Piele stralucitoare, relaxare si energie debordanta - o ceasca de ceai poate sa le faca pe toate, spune maestrul ceaiului Tjork Kerthyasa.

"E tarziu, mi-e somn, dar nu vreau cafea" - incearca: CEAI ALB
Pentru ca e nefermentat, ceaiul alb faciliteaza digestia si energizeaza, dar nu iti da acea stare enervanta de agitatie pe care o ai atunci cand bei cafea.

"Nu ma simt prea bine" - incearca: CEAI DE HIBISCUS
Datorita vitaminei C, ceaiul de hibiscus iti da un boost de energie si te scapa de greata sau migrene cauzate de stres. Daca iti faci un obicei din a-l bea zilnic, pielea ta va fi mai stralucitoare si fara riduri.

"Vreau o piele mai stralucitoare" - incearca: CEAI DE IASOMIE
E unul dintre cele mai recomandate ceaiuri in cura de slabire, pentru ca accelereaza metabolismul. Chiar daca nu ai probleme cu greutatea, il poti folosi pentru a fi sigura ca vei avea o piele superba mult timp de acum incolo, ceaiul de iasomie ajutand la oxigenarea tesuturilor.

"Am mare nevoie de ceva mai multa energie" - incearca: CEAI NEGRU
Vrei un imbold de energie? L-teanina din ceaiul negru nu te scapa doar de stres, ci te si "trezeste" rapid. "Ceaiul negru poate ajuta si la prevenirea cancerului de piele", adauga Kerthyasa.

"Am o mahmureala" - incearca: CEAI DE ROOIBOS
Alaturi de ceaiul pu-erh, rooibosul a fost desemnat ceaiul vietii lungi. El are proprietati antialergice, antibacteriene, si curata organismul de toxine, ajutand la oxigenarea tesuturilor. Foloseste-l ca infuzie pe fata pentru a vindeca mai repede cicatricile cauzate de cosuri.

"Vreau sa fiu mai sanatoasa" - incearca: CEAI VERDE
Pentru ca are un nivel ridicat de antioxidanti, ceaiul verde are darul de a scadea tensiunea arteriala si a reduce inflamatiile pielii. Cercetatorii sustin ca acestui ceai i se datoreaza numarul scazut de cazuri de boli de inima si cancer din Asia.


ceai alb de iasomie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010252 (s)