News Flash:

Cele mai bune alimente in lupta cu kilogramele in plus

11 Aprilie 2016
2603 Vizualizari | 0 Comentarii
leac kilo
Excesul de kilograme poate fi combatut printr-un program regulat de exercitii fizice, insotit de o dieta echilibrata care include cateva alimente delicioase careajuta la scaderea in greutate. Iata cateva alimente care te ajuta sa reduci greutatea corporala

Laptele de migdale
Il poti consuma ca o "gustare" de seara, dezvaluie Annabel Adams, care detine un blog specializat pe nutritie. "Are un gust fantastic si este o gustare inteligenta, pentru ca are multe proteine care iti vor reda senzatia de satietate", a declarat Adams pentru Prevention.

Ovazul si taratele din cereale 
Acestea accelereaza procesul de ardere a grasimii daca sunt consumate inainte cu circa trei ore de programul de sport, arata un studiu citat de Eating Well. Fenomenul este explicat de asa-numitii carbohidrati "cu eliberare lenta" pe care aceste produse ii contin si care pastreaza nivelul insulinei la un nivel scazut, lucru care ar putea contribui la arderea grasimilor. Cele mai sanatoase si benefice alegeri pentru cereale sunt produsele integrale care nu contin zahar adaugat.

Lintea 
Pentru ca este bogata in fibre, lintea este un produs indicat pentru a-ti asigura senzatia de satietate si pentru a slabi, scrie How Stuff Works. De asemenea, este o sursa plina de proteine sarace in grasimi. Mai mult, lintea ajuta totodata la reducerea nivelului de colesterol "rau" LDL, a aratat un studiu efectuat de expertii de la Spitalul "St. Michael". Acelasi efect il au si nautul, mazarea sau fasolea.

Semintele de chia 
Sunt, de asemenea, un aliat impotriva kilogramelor in plus, deoarece acestea "actioneaza ca un burete, absorbind zaharul si stabilizand nivelul glicemiei", scrie Fitness Magazine. De asemenea, sunt bogate in fibre, acizi grasi omega3, fier si calciu.

Alte alimente care te ajuta la slabit
Pe lista produselor de inclus in dieta pentru slabire se numara si semintele de quinoa, broccoli, conopida, grapefruit, merele, avocado, varza, varza de Bruxelles, citricele, papaya sau kiwi. 

La nivel mondial, aproape 1,5 miliarde de oameni se confrunta cu problema kilogramelor in plus, potrivit unui raport al The Overseas Development Institute. Romania ocupa locul trei in clasamentul regiunilor UE cu cele mai multe persoane obeze, potrivit unui raport al Comisiei Europene.

Obezitatea este mai mult decat o problema care tine de estetica. Acumularea excesiva a kilogramelor poate constitui un factor de risc major pentru dezvoltarea altor afectiuni cronice printre care diabetul de tip 2, cresterea nivelului colesterolului, hipertensiunea arteriala, bolile coronariene sau accidentul vascular cerebral, scrie Web MD.

dieta echilibrata lintea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)