News Flash:

Cel putin treisprezece morti intr-un nou bombardament la Donetk

22 Ianuarie 2015
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Treisprezece persoane au fost ucise joi dimineata la Donetk, in estul Ucrainei, in momentul in care un troleibuz a fost lovit de un obuz intr-un cartier al orasului care pana in prezent a fost ferit de lupte, a declarat un reprezentant al primariei pentru AFP.
"Douasprezece persoane au fost ucise in troleibuz si o alta intr-o masina care trecea prin apropiere", a precizat un reprezentant al Serviciilor de urgenta din oras, un bastion al rebelilor separatisti rusi.
Circa zece persoane au fost ranite, potrivit unui prim bilant oferit de aceeasi sursa.
Miercuri seara, un bombardament in cartierul situat in apropierea aeroportului din Donetk, epicentrul luptelor intre fortele ucrainene si cele rebele, s-a soldat cu un mort intr-un autobuz lovit, de asemenea, de un obuz, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul primariei orasului, Ivan Prihodko.
La 14 ianuarie, un bombardament impotriva unui baraj al armatei ucrainene in apropiere de Volnovaha (estul Ucrainei) a lovit un alt autobuz, provocand 12 morti, toti civili. Kievul si rebelii s-au acuzat reciproc ca ar fi la originea bombardamentului.

treisprezece
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006229 (s)