News Flash:

Cel mai puternic si eficient medicament natural pentru inima: poate fi foarte, foarte usor de preparat in casa

18 Ianuarie 2016
27146 Vizualizari | 0 Comentarii
leac inima2
Fara doar si poate, fiecare dintre noi stie ca usturoiul este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturale. Acesta previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol si scade tensiunea arterialaSupa de usturoi face minuni in lupta cu afectiunile care afecteaza inima: reduce nivelul colesterolului rau si al trigliceridelor, scade tensiunea arteriala si previne rigidizarea arterelor(ateroscleroza). 

Pe masura ce imbatranesti, arterele asi pierd din flexibilitate, iar sangele circula mai greu. Usturoiul curata arterele si le mentine flexibile. De asemenea, imbunatateste circulatia si previne formarea cheagurilor de sange; scade febra, amelioreaza tusea, durerile de cap si durerile de stomac. In plus, anumite studii sustin ca poate preveni cancerul de colon, rectal si de stomac.

Pentru a prepara supa de usturoi, ai nevoie: 20-25 catei de usturoi tocati marunt; 2 linguri ulei de masline; 1 ceapa tocata marunt; un sfert de radacina de telina; 2-3 cartofi; o lingurita unt; 2 morcovi; patrunjel; sare si piper dupa gust; putina smantana.

Mod de preparare, potrivit unei retete doctorulzilei.ro:

1. Pune intr-o tigaie uleiul si untul, adauga ceapa si las-o sa se inmoaie pentru vreo 30 de secunde. Nu trebuie sa lasi ceapa sa se caleasca.

2. Adauga apa, morcovii, telina si cartofii, lasa-le sa fiarba bine, dupa care adauga usturoiul maruntit pentru inca vreo 5 minute pe foc, pana cand toate ingredientele sunt fierte bine. Pentru ca supa sa fie cremoasa, foloseste blenderul. Adauga sare cat iti place.

3. La sfarsit, adauga smantana si patrunjelul.

medicamente naturale colesterol tensiunea arteriala minuni inima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006095 (s)