News Flash:

Cel mai bun remediu naturist contra picioarelor umflate

29 Iulie 2016
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
picior fin
Acumularea unui volum mai mare de lichid in tesuturile subcutanate provoaca edeme la nivelul picioarelor. Cauzele pot fi caldurile, afectiunile vaselor sangvine, afectiunile rinichilor, sarcina, insuficienta cardiaca, dereglarile hormonale…
Nu ignorati aceste simptome si adresati-va imediat medicului pentru a stabili cauzele picioarelor umflate.
Medicina naturista are o multime de remedii contra edemelor, dar probabil cea mai eficienta dintre ele este infuzia de patrunjel care in mod lent, dar eficient elimina surplusul de lichid din organism.
SOLUTIE DIURETICA CONTRA PICIOARELOR UMFLATE
Aveti nevoie de patrunjel proaspat si de radacina acestuia, adica intreaga planta. Spalati-l si tocati-l cu ajutorul blender-ului sau robotului de bucatarie. Puneti amestecul in termos si turnati 500 ml de apa fierbinte. Lasati sa se infuzeze toata noaptea. Dimineata strecurati si scurgeti infuzia. Aceasta cantitate de lichid este calculata pentru 1 zi, care trebuie consumata in 3 reprize.
Consumati infuzia 2 zile consecutiv, dupa care faceti o pauza de 3 zile. Apoi consumati iarasi infuzia timp de 2 zile. In ziua urmatoare veti observa cum se dezumfla picioarele si puteti incalta pantofii preferati!
“Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.”
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005822 (s)