News Flash:

Cei mai mincinosi barbati in functie de zodie – Mint fara nerusinare si fara remuscari!

12 Decembrie 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
mincinos

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație. Totuși, unele persoane nu se pot abține și pur și simplu minciunile ies ca pe bandă.

Se spune despre femei că sunt maestre în minciuni, însă nici bărbații nu sunt mai prejos.

Astrele ne dezvăluie ca sunt zodiile masculine care mint de îngheață apele. În aceste zodii masculine nu te poți încrede niciodată pentru că nu știi niciodată când poți să ai încredere în ele și când nu, nu știi când vorbesc serios sau când glumesc.

Gemeni – mincinoși veșnici

Gemenii sunt niște persoane care vor minți constant. Dacă ai un partener care este gemeni, probabil că ai observat faptul că el va continua să mintă chiar și atunci când este prins cu mâța în sac. El doar va acoperi o minciună cu o altă minciună și așa mai departe.

Săgetător – mai puțină onestitate și mai multă durere

Cine cunoaște un săgetător deja știe că el nu prea poate să facă diferența între o onestitate directă și rănirea sentimentelor, de aceea el consideră mereu că atâta timp cât este onest, nimeni nu va avea sentimentele rănite.

Vărsător – minte foarte mult

Vărsătorii sunt niște persoane aproape complete și au o înțelegere uimitoare față de lumea înconjurătoare, de aceea ei înțeleg că uneori trebuie să mintă pentru a-și îndeplini scopurile. Uneori trebuie să minți dacă scopul este unul nobil.

Pești – pierduți în minciuni

Dacă vrei să te înțelegi bine cu o persoană ce este zodia pești, atunci ar trebui să ai o minte foarte deschisă deoarece peștii sunt niște mincinoși notorii. Ei ajung să se piardă în minciunile lor deoarece o fac foarte des.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005851 (s)