News Flash:

Ceaiuri foarte bune pentru sanatatea organismului

31 Martie 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii

Plantele au puterea de a ajuta organismul sa functioneze corect si sa-l fereasca de bolile care-l pandesc la tot pasul. Important este sa stii pe care dintre plante te poti baza. Iata cateva ceaiuri benefice organismului, potrivit Eva:

1. Ceaiul negru previne diabetul
Studiile au scos la iveala proprietatile inhibitoare de glucoza ale ceaiului negru, datorita polizaharidelor din continutul sau. Acest lucru inseamna ca ceaiul negru are capacitatea de a preveni aparitia diabetului, sustine Dr. Oz. Trebuie sa tii cont de faptul ca acest tip de ceai este cel mai bogat in cafeina. Poza de mai jos iti arata taria diverselor tipuri de ceai negru ca sa stii cum sa-l alegi pe cel care-ti place.

2. Ceaiul alb previne cancerul de colon
Potrivit specialistului, ceaiul alb este cel mai putin procesat, prin urmare continutul de antioxidanti este mult mai ridicat. Pe langa alte efecte benefice pe care le au asupra organismului, polifenolii protejeaza colonul de cancer. 

3. Ceaiul verde previne maladia Alzheimer
Numeroase studii au demonstrat ca ceaiul verde poate reduce riscul de aparitie a dementei si ii incetineste progresul. Poza de mai jos te va ajuta sa alegi ceaiul verde in functie de taria lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008398 (s)