News Flash:

Cea mai trista emisiune. Mesaj cutremurator primit de Radu Banciu in direct. "A murit!" (VIDEO)

18 Martie 2015
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Realizatorul tv Radu Banciu a primit un SMS trist, in care niste amici din Vaslui l-au anuntat ca un apropiat de al lor, sudor de meserie, a decedat, „invocand emisiunea „Lumea lui Banciu”, pe care simtea ca nu o mai prinde chiar luni, pe 16 martie”.
„Dragi prieteni, am primit un SMS de la niste prieteni din Vaslui, care mi-au spus ca unul de-al lor sudor a murit in aceasta zi invocand emisiunea, pe care simtea ca n-o mai prinde, chiar de 16 martie. Sigur, ii aducem un omagiu acestui caracter deosebit, acestui om iesit din comun, dar sa stiti ca vom avea si noi de suferit, pentru ca la noi, daca pierdem un telespectator, credeti-ma ca a doua zi se vede, in audiente, peste tot, nu-i ca la Antena3, unde telespectatorii se regenereaza, exact ca pe timpuri, la biologia inceputului de scoala, la clasele IV-V, pe acolo, mai tineti minte cu amoeba, cu parameciul”, a declarat Radu Banciu la B1TV.
„Asa se intampla, cand se inchid cercurile, mai dispare cate unul. Le transmit prietenilor sudorului, care au ramas in viata, ca si pentru astfel de situatii o sa incercam sa continuam si sa ducem mai departe vorba sloboda”, a promis realizatorul tv. Gandul.info

Galerie Video


sms trist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006670 (s)