News Flash:

Ce trebuie sa stie o tanara inainte de a-si pierde virginitatea

27 Noiembrie 2015
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
Prima noapte de dragoste şi persoana căreia să îi oferi inocenţa ta nu sunt decizii pe care să le iei dând cu banul! Află zece lucruri importante înainte de a face pasul cel mare! 

Dacă nu ai încredere că partenerul tău îţi va respecta dorinţa
 dacă tu te răzgândeşti în legătură cu ceva – poate nu mai vrei să faci sex chiar atunci, sau poate nu vrei să faci un anumit tip de sex – nu ar trebui să faci sex deloc cu el!

N-o să poţi redeveni virgină niciodată, aşa că asigură-te că faci sex din motivele potrivit, şi anume din dragoste. Nu ceda şantajului sentimental – "Dacă nu faci sex cu mine, te părăsesc!" – sau presiunii grupului – "Hai şi tu odată, toată lumea a făcut-o deja!"


Un studiu recent asupra atitudinilor sexuale printre adolescenţii de 14-16 ani din Marea Britanie, a scos la iveală faptul că băieţilor li se pare normal să facă presiuni pentru ca iubitele lor să facă sex şi să le îmbete pentru a profita de ele! Frumos, nu-i aşa?


În cazul ăsta, nu e deloc de mirare că fetele sunt de două ori mai predispuse decât băieţii să regrete prima experienţă sexuală!


Foarte îngrijorător: un studiu realizat de cercetătorii britanici a dezvăluit că numai în jur de 37% dintre adolescenţi nu uită de prezervativ, iar restul… Dumnezeu cu mila!


Dacă ţi-e ruşine sau ţi-e teamă să vorbeşti cu partenerul tău despre metode de protecţie, atunci sexul nu e o idee bună!


Prezervativele sunt cea mai eficientă metodă de a preveni bolile cu transmitere sexuală, precum HIV, gonoreea, clamidia şi tricomoniaza, herpesul genital şi sifilisul.


În ceea ce priveşte contracepţia, pilulele contraceptive sunt mai eficiente decât prezervativul, însă depinde foarte mult şi de tipul de relaţie în care eşti, dacă merită să le foloseşti. Dacă te vezi rar cu prietenul tău, e mai la îndemână să folosiţi prezervativul decât să te îndopi în fiecare zi cu pilule.


 În România, vârsta legală pentru sex este, în ciuda a ceea ce bănuieşte lumea, nu 18 ani, ci 15 ani.


Vorbeşte cu prietenele înainte, sau cu părinţii, dacă ai o relaţie bună cu ei, ca să ştii la ce să te aştepţi. Poate că prima dată n-o să ţi se pară ceva atât de magnific, însă cu timpul vei afla de ce sunt înnebuniţi toţi după plăcerea asta!


presiunii grupului presiuni prezervativ
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005233 (s)