News Flash:

Ce trebuie sa mananci dupa ce mergi la sala

7 Mai 2015
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Exista totusi alternative si pentru cei mai pofticiosi. Bogate in proteine, calciu si fibre, gustarile pe care ti le propunem sunt numai bune dupa antrenamentele la sala. 
Branza 
In cazul americanilor, gustarea formata din branza, biscuiti si carne de curcan era preferata liceenilor. In cazul sportivilor insa, aceasta este ideala dupa antrenament. In ceea ce priveste branza, opteaza pentru feta, cottage sau soiuri din lapte de capra, deoarece acestea au cele mai putine grasimi. 
Struguri inghetati 
Daca ai pofta de ceva dulce, dar iti doresti un desert care sa nu aiba multe calorii, indreapta-ti atentia catre cosul de fructe. Introdu ciorchinii de struguri la frigider si racoreste-te cu boabele proaspete.
Fistic 
In ceea ce priveste categoria semintelor sau nucilor, fisticul este o alegere potrivita. Lasa deoparte covrigeii si rontaie putin fistic pentru a-ti recapata energia si buna dispozitie. 
Tu ce mananci imediat dupa sala? Ai tendinta sa ataci frigiderul?

Lapte cu ciocolata 
Amestecul dintre pudra de ciocolata neagra care detine puternice proprietati antioxdinate si laptele plin de calciu este ideal pentru recuperarea muschilor. Decat sa bei cine stie ce asa-zis suc natural din comert, prepara o bautura sanatoasa care sa te ajute dupa antrenamentul lung. 
3 oua fierte 
Un ou fiert contine 78 de calorii si o multime de proteine care iti vor satisface pofta de mancare.  
Unt de arahide 
Untul de arahide combinat cu banane, mere sau gem reprezinta doar o parte dintre optiunile pe care le poti lua in considerare dupa cateva ore intense petrecute la sala. 
Foodstory

struguri inghetati fistic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005057 (s)