News Flash:

Ce trebuie sa faci daca te doare capul in fiecare zi

24 Octombrie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
durere
Daca toata noaptea ai stat treaz din cauza congestiei nazale sau a tusei persistente e posibil sa ai sinuzita cronica sau sinusurile imflamate. Nu este o boala rara si s-a estimat ca 32 de milionane de oameni sufera de aceasta infectie. Cand ai sinuzita cronica s-ar putea sa simti cateva dintre simptomele de mai jos.
dureri de cap
- oboseala
- ameteala
greata
- te simti iritat
- durere de dinti, in jurul ochilor, in obraji sau in jurul nasului.

Cea mai comuna metoda de eliberae a durerii o reprezinta administrarea de antibiotice. In unele cazuri antibioticele nu fac decat sa agraveze durerea pe care o simti. Antibioticele nu pot face diferenta dintre bacteriile bune si bacteriile rele si sunt cazuri in care administrarea acestora duc la aparitia candidozei. Aceasta boala cauzeaza probleme ale tractului urinar, vaginal, acnee, iritatie, oboseala si chiar sangerari ale nasului.

Cum sa scapam de congestia persistenta?
In Coreea de Sud impotriva durerilor de sinusuri se foloseste coaja de dovleacdeoarece are proprietati antifungice si poate combate infectiile.
Uleiul de cocos contine acid caprionic si tine infectiile la distanta.
Ca sa ne desfundam si sa ne eliberam sinusurile sarea are o intrebuintare foarte buna.
Amesteca 1/2 lingura sare de Himalaya cu 1/2 cana bicarbonat de sodiu intr-o apa calduta. Poti folosi aceasta solutie aplicand-o cu o pipeta in interiorul nasului precum picaturile. Poti folosi si aroma terapia cu diferite uleiuri esentiale (ulei de oregano, eucalipt , arbore de ceai). Nu vei regreta daca vei incerca aceste metode naturale si vei putea scapa de durerile persistente.

preluat de pe sanatatea

infectie sinuzita cronica greata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005985 (s)