News Flash:

Ce spune secretarul Primariei Timisoara despre o posibila demitere a sa

23 Aprilie 2015
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Cojocari
PSD i-a cerut public de doua ori primarului Nicolae Robu, prin vocea consilierului local Alfred Simonis, sa-l inlature din functie pe secretarul Ioan Cojocari, pe motiv ca el a girat din punct de vedere juridic alocarile de fonduri pentru Poli, pentru ca acum sa se ajunga la concluzia ca banii s-au dat ilegal.
Vorbim de peste 7 milioane de euro de la bugetul local, bani de care a beneficiat in trecut societatea patronata de Iancu, in timpul administratiei Ciuhandu, in baza contractelor de asociere cu primaria.
Secretarul Ioan Cojocari s-a aratat surprins de decizia instantei, mai ales ca, spune el, si alte administratii locale din tara au procedat exact la fel.
„Problema pentru mine este surprinzatoare, dar nu pot sa ma pronunt pana nu vine motivarea, sa vedem exact ce spune ca a fost ilegal si ce nu. Sunt 12 orase din tara care au lucrat tot ca Timisoara, cu privati, aceeasi asociere ca si noi, si peste tot a fost legal, numai la Timisoara nu. Din 2007 a fost o comisie de negociere care a negociat tot si au semnat si ai lor de la PSD, au avut si un reprezentat in Consiliul de Administratie. Au semnat si oameni de la ei… In momentul de fata hotararea privind asocierea este inca in vigoare oricum, pentru ca nu a anulat-o nimeni”, a declarat, pentru www.tion.ro, Cojocari.
In ceea ce priveste prejudiciul care ar trebui recuperat, secretarul spune ca lucrurile nu sunt clare.
„Prejudiciul a fost stabilit initial de cei de la Camera de Conturi a Judetului Timis, dar estimarea lor a picat la Bucuresti, cei de acolo au respins-o, stabilirea si recuperarea prejudiciului ramanand la latitudinea Executivului Primariei si a Consiliului Local. Nu mai avem cale de atac, noi oricum ne-am inscris la masa credala si este proces in derulare, avem termen in 23”, a mai declarat Cojocari.

psd nicolae robu alfred simonis ioan cojocari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)