News Flash:

Ce spune ministrul Educatiei dupa ce in presa au aparut informatii ca a colaborat cu Securitatea

4 Octombrie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea dumitru
Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a precizat, marti, ca nu a fost colaborator al Securitatii si ca are, in acest sens, si o adeverinta obtinuta "cu foarte multi ani in urma" de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS).
"Nu poate fi vorba de un dosar pentru ca eu nu am colaborat cu Securitatea si am o adeverinta de la CNSAS, obtinuta cu foarte multi ani in urma, am fost verificat la solicitarea unui ziarist, iar apoi am fost verificat si pentru ca propria mea universitate a cerut in momentul in care am candidat pentru functia de prorector si cand am candidat pentru functia de rector in 2011. Deci exista o adeverinta a CNSAS care spune foarte clar ca nu am fost colaborator al politiei politice", a declarat, marti, Mircea Dumitru.
Reactia ministrului Educatiei vine dupa ce in spatiul public au fost vehiculate informatii potrivit carora Mircea Dumitru ar fi fost colaborator al Securitatii.
"Conform legii, toti membrii guvernului sunt verificati. La final, noi dam doar decizia daca au facut sau nu politie politica", a precizat pentru MEDIAFAX Florian Bichir, membru al Colegiului CNSAS.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007444 (s)