News Flash:

Ce se va intampla cu Mirela Boureanu Vaida cand Simona Gherghe va reveni pe micile ecrane

14 Noiembrie 2017
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
vaida

Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre schimbarile din viata ei si a dezvaluit ce va face in curand, cand Simona Gherghe va reveni pe micile ecrane.

Prezenta la un centru de evenimente, ea a vorbit despre ce se intampla de cand a devenit mamica pentru ea si a marturisit ca reuseste sa se imparta intre cariera si familie.
“Am mai iesit din cadrul obisnuit, cu emisiunea si cu casa, cu copiii, si am venit la gala, insa stau putin, pana cand se va incheia programul bonei. Sunt la mana ei. Am si spectacole, duminica am fost la Cluj, unde am prezentat un spectacol-maraton. Am o placere in tot ceea ce fac”, a declarat Mirela la gala de miercuri seara pentru Click!
loading...
„Va urma o perioada incarcata, insa de Revelion, dupa multi ani in care am muncit, imi iau o pauza, nu voi canta nicaieri. Voi pleca cu sotul si copiii la ski, in Austria, intr-o statiune montana. Mergem sa ne deconectam si sa stam pe partie. Sper sa nu ma recunoasca lumea, voi sta nemachiata, voi avea liniste. Pentru anul viitor imi doresc ce am avut si pana acum, o casa plina, cu rasete, cu veselie, cu multa munca si multe satisfactii. In ceea ce priveste un alt treilea copil, nu ne-am hotarat cand, dar cred ca da, am vrea sa vina si al treilea. Simona revine din ianuarie la, iar pentru mine se vor pregati niste proiecte despre care nu va pot spune acum foarte multe lucruri. Nu cred ca va fi un reality-show, desi fanii stiu ca asta asteapta. Nu depinde de mine, si nici de ei”, a mai povestit ea.
 


simona gherghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013523 (s)