News Flash:

Ce se intampla in corpul tau dupa ce renunti la zahar

13 Mai 2018
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
cuburi de zahar

Zaharul, in forma sa naturala, nu este daunator. Se gaseste in multe alimente naturale, spre exemplu fructele. Problema o reprezinta adaosul de zahar din alimentatie care pare a fi inutil si daunator pe termen lung, iar daca decidem sa renuntam la surplus de zahar, multe lucruri pozitive vom observa, conform themindunleashed.org
Cunoastem foarte bine replica: “Am pofta de ceva dulce”, uite asa incepe consumul acestui aliment nu tocmai benefic pentru organism. Desi simtim nevoia de a consuma zahar, dulciurile nu sunt necesare organismului, daca putin cate putin, incepem sa eliminam zaharul procesat din alimentatie vom observa cinci diferente.

1. Mai multa energie
In mod ironic, cand ne simtim obositi, multi dintre noi avem tendinta sa consumam alimente cu un continut ridicat de zahar. Sigur, dupa ce bei o cola (de exemplu) te simti mai energizat, dar senzatia este de scurta durata. Daca nu repeti “doza” la momentul potrivit, va trebui sa te confrunti cu un “sugar-crush” (un mic sevraj in care intra corpul tau din cauza lipsei de zahar procesat). Si astfel devenim dependenti. Daca renunti la produsele ce contin zahar procesat vei ajunge sa iti obtii energia din alimente naturale si sa te bucuri de ea pentru o perioada mult mai lunga de timp.

2. Greutatea se va stabiliza
Daca te hotarasti sa faci o detoxifiere, corpul tau nu va mai trebui sa faca fata caloriilor goale. Senzatia de “ceva dulce” o sa dispara, incet-incet, si in final vei incepe sa pierzi din kilogramele in plus- sau cel putin nu o sa mai vezi fluctuatii de greutate cand te urci pe cantar.

Citeste si Leacul antic impotriva bolilor de inima si cancerului de ficat. Intarzie imbatranirea, elimina toxinele si ”topeste” grasimea

3. Intestinele si colonul vor functiona mult mai bine
Cand elimini zaharul din alimentatie dai un “reset” intestinelor si abilitatii lor de procesare a mancarii. Ba mai mult, o sa mergi la baie mult mai frecvent si asta e un lucru bun. Inseamna ca totul se intoarce la o functionare normala.

4. Nevoia de dulce dispare
Este un fapt bine cunoscut: zaharul cere zahar. Dupa ce il scoti din alimentatie, o sa incepi usor, usor sa pierzi din pofta de dulce. Fructele o sa inceapa sa aiba un gust mult mai dulce si daca o sa iei la un moment dat o gura de tort, o sa fii socat de cat de dulce si chiar coplesitoare o sa ti se para acea imbucatura.

5. Pielea va arata mult mai sanatoasa
 Problema tenului poate fi una de ordin interior. Zaharul poate face rau din interior spre exterior. Multe persoane declara ca pielea arata si se simte mult mai sanatoasa dupa ce au eliminat surplusul de zahar ingerat zilnic.
Chiar daca nu este recomandata a renunta dintr-o data la zahar, mai ales daca am avut o relatie speciala cu el toata viata, un inceput ar fi eliminarea treptata din alimentatie.
Avand in vedere nenumaratele efecte adverse ale zaharului, Organizatia Mondiala de Sanatate recomanda ca nu mai mult de 5% din aportul zilnic de calorii sa provina din alimente ce il contin.

sursa: antena 1
 


zaharul detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007342 (s)